16 abans i després de cuines reformades per Sincro

En aquest article us volem mostrar la transformació d’algunes cuines reformades per Sincro. Cuines que corresponen majoritàriament a projectes on s’han reformat completament tot l’habitatge. Pisos antics foscos, plens de passadissos llargs i estances cegues, i amb una estètica passada de moda que s’han adaptat a les noves tendències i necessitats dels nostres clients. Comencem!

Donant-li un aspecte més actual

Comencem pel projecte “Navàs de Tolosa”. A l’adquirir el pis els propietaris van decidir reformar diverses estances de l’habitatge. Entre elles la cuina. Inicialment complia les seves funcions però presentava una estètica que no s’ajustava als seus gustos. Amb la reforma es va integrar la cuina al saló per la qual cosa es va haver de canviar la disposició del mobiliari. Es van seleccionar materials de més qualitat i unes tonalitats semblants a les que havien anteriorment però amb un acabat més modern. Amb el nou mobiliari s’ha pogut aprofitar al màxim l’espai disponible, permetent incrementar l’espai d’emmagatzematge i de treball.

Antes y después cocina semiabierta apertura pared. En blanco y madera

Antes y después cocina muebles columna con electros integrados

Aconseguint una cuina moderna amb un toc industrial

Amb la reforma li vàrem donar un canvi radical, tant a nivell estètic com funcional. Vam transformar la distribució ampliant la cuina a les estances adjacents obrint-la al saló a través d’una obertura en el mur de càrrega. Una cuina moderna amb alguns elements característics de l’estil industrial: parets de maó vist, paviment imitació ciment, bigues i pilars exposats, un llum penjant format per una estructura metàl·lica i cargols, etc. I amb una illa alta que fa de taula de menjador. Vols veure com ha quedat la resta de la reforma? Consulta la nostra pàgina del projecte “Balmes”. Segur que no us deixarà indiferents.

Antes y después reforma cocina de estilo moderno y con toque industrial. Sincro Barcelona

Duplicant metres quadrats i llum natural

Inicialment la cuina estava tancada i no tenia llum natural. Per al nou disseny es va eliminar l’habitació del costat i part del passadís creant, juntament amb el saló, una zona diàfana àmplia i lluminosa. Va ser dissenyada per cuinar amb comoditat i per tenir-ho tot ben emmagatzemat i organitzat. Destacar la barra amb tamborets destinada a menjars més informals que al mateix temps separa visualment els espais.

Antes y después de cocina cerrada a abierta al salón de color blanco y madera y península con barra. Sinro

Amb més espai, llum i elegància

Inicialment la distribució de l’habitatge no era la més idònia i la cuina estava una mica desfasada. Amb la reforma integral es va traslladar uns metres de la seva anterior ubicació i es van tirar els envans per crear una zona de dia oberta, àmplia i lluminosa. Es va instal·lar un mobiliari modern de línies senzilles en blanc, i un taulell i frontal en negre, que encaixen perfectament amb l’estil nòrdic que se li va donar a l’habitatge. Mira com va quedar la resta d’aquesta increïble reforma: projecte “Travessera de les Corts”

Antes y después cocina cambio radical. De antigua cerrada a abierta y moederna. Mueble blanco y encimera negra. Sincro Barcelona

Una cuina que sí o sí necessitava un canvi

En el projecte “Travessera de Gràcia” els propietaris havien adquirit l’immoble amb la intenció de reformar-lo segons les seves preferències i estil de vida. Una reforma que era molt necessària pel seu estat de conservació. La cuina es va traslladar a l’estança del davant i es va obrir amb la idea de situar la illa de la cuina juntament amb la taula del menjador. Destacar la volta catalana del sostre del saló que aporta personalitat a l’habitatge, i que divideix visualment els dos ambients d’una forma ràpida i eficaç.

Antes y después cocina en mal estado a cocina abierta con isla con zona de cocción.

Antes y después cocina en mal estado

Maximitzant l’espai disponible

Gràcies a la reforma vàrem treure metres d’on no hi havia, aprofitant cada racó amb solucions molt pràctiques. Per tal de crear una cuina oberta i guanyar espai d’emmagatzematge es va construir un mur, on per una banda es recolza un dels flancs de la cuina, i per l’altre el suport del sofà. Es va instal·lar un moble blanc, d’estètica senzilla i neta, un taulell de color gris per crear un elegant contrast, i un paviment porcelànic per reforçar visualment la separació amb la resta de la zona de dia.

Antes y después cocina pequeña pasada de moda

Antes y después cocina pequeña integrada al salón. Sincro Barcelona

Unir dos habitatges per ampliar els espais

En el projecte “Estruch” els propietaris, a l’ampliar la família, en lloc de comprar un pis més gran van decidir unir el seu habitatge amb el del costat. A part de les dificultats tècniques que comporta unificar els espais, ens va permetre crear una distribució totalment nova amb espais amplis, i millorar el confort i la funcionalitat. Gràcies a la nova ubicació de la cuina s’ha convertit en un espai important a la casa on passar més temps de qualitat en família. Es troba oberta al saló i composta per un mobiliari modern de color blanc que combina molt bé amb el gris del taulell, donant-li un toc distingit i elegant. I presenta una península amb una zona de cocció i una zona de menjador a diferents altures.

Antes y después cocina ampliación cocina con diseño moderno. Colores blancos y grises. Sincro Barcelona

Semi oberta per una porta corredissa

En el següent projecte els propietaris també vàren tenir l’oportunitat d’ampliar el pis amb l’habitatge del costat. En aquest cas es va optar per una cuina semi oberta a través d’una porta corredissa oculta de dues fulles, lacada en blanc i amb vidrieres per donar continuïtat al conjunt de l’espai. Es va dissenyar un mobiliari distribuït en L aconseguint així una cuina àmplia i pràctica quedant espai per a una petita taula rodona per a esmorzars o àpats del dia a dia.

Antes y después cocina cocina en mal estado a cocina de diseño moderno

Porta corredissa de vidre i DM lacada en blanc

Modernitzant una cuina dels 70

Reforma on es va transformar integralment un pis de segona mà convertint-lo en un habitatge bonic, funcional i modern. Inicialment presentava un aspecte antic i importants errors de distribució a causa d’una excessiva compartimentació. La cuina li donava l’esquena a la resta de l’habitatge per la qual cosa es va situar al costat del saló per crear un espai més social i incrementar l’entrada de llum natural. Amb una península, molt espai d’emmagatzematge, i on s’ha utilitzat el color blanc, tant en el mobiliari com en els electrodomèstics i els fogons, per aconseguir un espai visualment més ampli, lluminós i sofisticat.

Antes y después de cocina antigua a mal estado a cocina moderna con península con zona cocción y barra. Sincro Barcelona

Península de cuina amb zona de barra per menjar composta per tamborets alts color mostassa - Sincro

Mantenint la distribució però més actual

L’objectiu va ser dotar la cuina amb més espai d’emmagatzematge i aconseguir més espai de treball per a cuinar amb més comoditat. Es va mantenir la cuina tancada amb un disseny en galeria i es va crear un petit espai de menjador. A nivell estètic presenta diferents materials i tonalitats neutres aconseguint un contrast estètic atractiu. I finalment destacar la il·luminació, amb la instal·lació de tires LED encastades tant al sostre com en el baix moble.

Antes y después cocina cerrada con reforma integral manteniendo distribución en paralelo. Sincro Barcelona

Cuina amb petit menjador - Pis ubicat a Barcelona

Aconseguint una cuina àmplia i amb un gran espai de menjador

Inicialment la cuina tenia metres però estava totalment desaprofitada i una mica desangelada. Per la reforma es va mantenir la cuina en el mateix lloc, separada del saló, però es va eliminar el safareig per poder albergar un ampli menjador de cuina. Es van mantenir els colors blanc i gris en el nou mobiliari i en el taulell. Però en canvi es va substituir el paviment per un parquet laminat roure, aportant un plus de calidesa a l’espai.

Antes y después cocina maximizar el espacio

Antes y después comedor cocina

Transformada en un lloc de convivència i reunió

Per aquest pis es va apostar per obrir la cuina a la zona de dia amb una península que inclogués una zona de cocció i una barra al mateix nivell, afavorint les relacions entre els habitants de la casa mentre estan cuinant i podent servir als comensals el menjar directament al plat. Amb el nou mobiliari se li va donar un aire més actual, i destacar les rajoles verdes amb juntes negres que harmonitzen perfectament amb els tons del mobiliari, del taulell i de les aixetes, creant un ambient alegre i original.

Antes y después cocina con barra con taburetes y fogones. Abrir cocina salón. Sincro Barcelona

Amb una estètica més harmònica

A l’inici la cuina presentava un popurri de materials i colors que no transmetien ordre ni harmonia. Per aquest motiu es va dissenyar una cuina amb acabats llisos i clars aconseguint un equilibri entre els elements. El blanc va incrementar la sensació d’amplitud i la lluminositat, i la fusta va aportar calidesa. El front format per un marc perimetral li doná un aspecte modern i es va afegir un petit espai de barra amb tamborets en mostassa que li dóna un toc de color.

Antes y después

Amb tots els avantatges d’una cuina oberta

Amplitud, lluminositat, calidesa, major visibilitat, dinamisme, accessibilitat i poder cuinar en companyia és tot el que es va guanyar canviant-la d’ubicació i obrint-la al saló. Amb una estètica moderna i amb el màxim aprofitament de l’espai es va aconseguir una cuina funcional i molt ben organitzada. I gràcies a l’existència d’una barra es va diferenciar visualment les dues zones, que alhora delimita l’accés del passadís.

Antes y después reforma cocina cocina en espacio abierto

Un espai de línies senzilles i rectes

Per aquest encàrrec els clients volien convertir la cuina en un espai funcional i minimalista. El resultat, una cuina on les línies rectes i el color blanc predominen, sense tiradors, amb una bona organització a l’interior dels mobles, amb els electrodomèstics integrats, amb les zones de treball lliures d’obstacles i amb els revestiments amb poques juntes a la vista. En definitiva, una cuina senzilla però amb tot l’imprescindible.

Antes y después cocina minimalista moderna de color blanco. Sincro

Oberta, però independent

I acabem amb la reforma “Sarrià”. Inicialment els mobles de la cuina eren clàssics i havien quedat una mica desfasats. Amb la reforma de l’habitatge es va modificar la distribució desplaçant la cuina a la zona amb major entrada de llum natural quendant semi oberta al saló per una gran obertura en el mur. Es va dotar amb dos fronts de mobiliari d’estètica moderna i de línies senzilles lacats en color blanc i imitació fusta natural; I es va instal·lar un taulell i frontal marró fosc.

Antes y después cocina con un aspecto más moderno.

Cocina semi abierta por un hueco en la pared

Si vols veure la resta d’espais reformats no dubtis en consultar el nostre portafoli.

sincro16 abans i després de cuines reformades per Sincro