Marina

Personalització d’un pis d’obra nova amb un disseny funcional i modern

En aquest projecte vam personalitzar un habitatge de nova construcció que no tenia personalitat, adaptant-lo a les necessitats i gustos del client. Tot i que no es van realitzar canvis en la distribució, es van realitzar modificacions notables a la zona de dia i els banys per millorar la seva funcionalitat, comoditat i estètica.

A l’àrea principal de l’habitatge, s’ha creat un espai obert compartit per la cuina, el menjador, el saló i el rebedor, creant diferents ambients mitjançant elements com ara el moble península de la cuina i el separador del rebedor compost per llistons de fusta. Un dels aspectes més destacats d’aquest espai és el disseny de cuina que es fusiona amb l’escala que dóna accés al terrat, donant un caràcter especial a l’ambient.

S’ha millorat l’emmagatzematge mitjançant mobles a mida, com ara els armaris de gran capacitat que s’han instal•lat al dormitori principal adaptats a la forma de l’espai. Als banys, s’han reemplaçat les mampares i el mobiliari estàndard per solucions personalitzades, i s’ha instal·lat un inodor-bidet de Grohe per assegurar qualitat i confort. A més, s’ha incorporat una àrea de bugaderia oculta a l’armari.

L’estil decoratiu es defineix per la seva modernitat i calidesa, amb una combinació harmoniosa de diferents tipus de fusta que s’integren amb el terra existent. La paleta de colors és neutra, amb tons base de gris clar a les parets, complementats amb revestiments pràctics del fabricant Vescom.

Característiques

Personalització d’un pis d’obra nova amb un disseny funcional i modern

En aquest projecte vam personalitzar un habitatge de nova construcció que no tenia personalitat, adaptant-lo a les necessitats i gustos del client. Tot i que no es van realitzar canvis en la distribució, es van realitzar modificacions notables a la zona de dia i els banys per millorar la seva funcionalitat, comoditat i estètica.

A l’àrea principal de l’habitatge, s’ha creat un espai obert compartit per la cuina, el menjador, el saló i el rebedor, creant diferents ambients mitjançant elements com ara el moble península de la cuina i el separador del rebedor compost per llistons de fusta. Un dels aspectes més destacats d’aquest espai és el disseny de cuina que es fusiona amb l’escala que dóna accés al terrat, donant un caràcter especial a l’ambient.

S’ha millorat l’emmagatzematge mitjançant mobles a mida, com ara els armaris de gran capacitat que s’han instal•lat al dormitori principal adaptats a la forma de l’espai. Als banys, s’han reemplaçat les mampares i el mobiliari estàndard per solucions personalitzades, i s’ha instal·lat un inodor-bidet de Grohe per assegurar qualitat i confort. A més, s’ha incorporat una àrea de bugaderia oculta a l’armari.

L’estil decoratiu es defineix per la seva modernitat i calidesa, amb una combinació harmoniosa de diferents tipus de fusta que s’integren amb el terra existent. La paleta de colors és neutra, amb tons base de gris clar a les parets, complementats amb revestiments pràctics del fabricant Vescom.

Altres projectes relacionats

Rocafort

Marina

Diagonal