Urgell

Funcionalitat, estil i confort a la reforma d’un pis amb valor sentimental

En aquest projecte s’ha reformat un pis heretat on el procés va ser molt emotiu i il·lusionant per a la clienta pel seu valor sentimental. L’objectiu inicial era adaptar l’habitatge a les noves necessitats, renovar instal·lacions i modernitzar l’estil decoratiu.

En primer lloc, destacar la distribució de les diferents estances on per al disseny s’ha buscat funcionalitat i el confort de la clienta. La zona de dia és oberta, amb una cuina en forma d’illa que afavoreix la circulació i l’accés a tots els punts de l’estança. A més, aquesta zona disposa d’una gran quantitat de llum natural gràcies als grans finestrals de la façana exterior.

El dormitori principal compta amb un ampli vestidor, permetent un fàcil accés i organització de la roba i dels complements. I s’ha creat una habitació auxiliar, amb la possibilitat d’utilitzar-se com a dormitori ocasionalment.

S’ha optat per una decoració d’estil nòrdic, amb un toc de color en tonalitats verdes, beix i terracota. I s’han utilitzat materials naturals i orgànics a tot el pis, destacant la presència de la fusta als terres i al mobiliari, creant un ambient molt acollidor i càlid.

A la reforma també s’hi ha inclòs el canvi de tota la fusteria exterior amb l’objectiu de millorar tant l’aïllament tèrmic com acústic, cosa que era molt important a l’estar en un carrer molt transitat.

Fotografies: Irene Diaz

Característiques

Plano distribución miniatura proyecto Urgell

Funcionalitat, estil i confort a la reforma d’un pis amb valor sentimental

En aquest projecte s’ha reformat un pis heretat on el procés va ser molt emotiu i il·lusionant per a la clienta pel seu valor sentimental. L’objectiu inicial era adaptar l’habitatge a les noves necessitats, renovar instal·lacions i modernitzar l’estil decoratiu.

En primer lloc, destacar la distribució de les diferents estances on per al disseny s’ha buscat funcionalitat i el confort de la clienta. La zona de dia és oberta, amb una cuina en forma d’illa que afavoreix la circulació i l’accés a tots els punts de l’estança. A més, aquesta zona disposa d’una gran quantitat de llum natural gràcies als grans finestrals de la façana exterior.

El dormitori principal compta amb un ampli vestidor, permetent un fàcil accés i organització de la roba i dels complements. I s’ha creat una habitació auxiliar, amb la possibilitat d’utilitzar-se com a dormitori ocasionalment.

S’ha optat per una decoració d’estil nòrdic, amb un toc de color en tonalitats verdes, beix i terracota. I s’han utilitzat materials naturals i orgànics a tot el pis, destacant la presència de la fusta als terres i al mobiliari, creant un ambient molt acollidor i càlid.

A la reforma també s’hi ha inclòs el canvi de tota la fusteria exterior amb l’objectiu de millorar tant l’aïllament tèrmic com acústic, cosa que era molt important a l’estar en un carrer molt transitat.

Fotografies: Irene Diaz

Abans i després

Altres projectes relacionats

Rocafort

Marina

Diagonal