Reforma “Travessera de Gràcia”


Característiques:

  • Situació: Barcelona (Barri Sant Gervasi - Galvany)
  • Qui hi viu: Un matrimoni amb els seus fills.
  • Superfície: 110 m2 + 63 m2 de pati
  • Treballs realitzats: reforma integral d'habitatge
  • El més destacat: Canvi de la distribució per aconseguir un habitatge més diàfan i la recuperació del sostre en volta catalana.

En aquest projecte s’ha reformat completament un pis de 110 metres quadrats amb pati ubicat al Barri de Sant Gervasi de Barcelona.

L’objectiu era transformar un pis deteriorat i antic en un espai lluminós i amb una estètica més actual, i cobrir totes les necessitats d’una família amb fills, principalment guanyar confort i funcionalitat en la seva nova llar.

Inicialment l’habitatge presentava una distribució compartimentada amb ambients foscos i petits. Per a la transformació s’ha creat una zona de dia oberta compartida per la cuina amb illa, menjador, sala d’estar i estudi; i s’ha redistribuït la zona de banys i dormitoris per guanyar metres i optimitzar al màxim l’espai.

Destacar la volta catalana del sostre del saló, que es va descobrir durant els enderrocs, i que pel seu valor estètic i patrimonial es va restaurar per aprofitar-la per al projecte, aportant caràcter i personalitat al pis.

Finalment esmentar algunes de les marques utilitzades. Mobiliari de cuina de Auró Kitchens, fogons i frontal Neoltih, campana extractora Pando, electrodomèstics, NEFF; i aigüera i aixeta Franke. Dels banys destacar el inodor suspès Roca The Gap Rimless, les aixetes Tres i els revestiments porcelànics de Vives i Marazzi. I per al paviment de l’habitatge s’ha utilitzat un parquet Egger Roure Hamilton crema.

Abans i després

sincroReforma “Travessera de Gràcia”