Sorprenents 17 abans i després de pisos reformats per Sincro

Per a l’equip de Sincro transformar un habitatge és una de les feines més gratificants, ens satisfà plasmar la personalitat, gustos i necessitats dels clients en el disseny i que el resultat final correspongui a les seves expectatives.

Per aquest motiu us volem ensenyar l’abans i després de 16 habitatges reformats pels interioristes de Sincro que et deixaran amb la boca oberta. En totes les fotografies que veureu a continuació podreu contemplar com a través d’una reforma es poden aconseguir espais plens d’encant i funcionalitat. Així que, sense més preàmbuls, comencem!

Canvi radical d’estil decoratiu

Comencem amb un projecte on es va transformar un habitatge antic de 150 m2 situat a l’Eixample de Barcelona fent realitat els desitjos dels propietaris: aconseguir un habitatge d’estil industrial, bohèmic i vintage, amb molta personalitat. De la reforma destacar la redistribució dels espais, la recuperació d’un gran nombre d’elements originals, el bany en suite amb banyera exempta, el racó hamaca, la ceràmica que revesteix la xemeneia de gas i el repte d’ocultar els televisors.

En el següent projecte els clients volien transformar per complet el pis que havien adquirit. Inicialment el pis presentava un estil molt antic amb parets de diferents colors i estucats, amb mobles dels anys 90 i una decoració molt carregada. El resultat final no pot ser més espectacular. Amb la reforma s’ha obert la cuina al saló aconseguint un espai molt més ampli i lluminós; i al mateix temps s’ha transformat completament la decoració i el mobiliari obtenint un habitatge acollidor, elegant i amb gran personalitat.

Pis antic amb problemes estructurals

En la reforma d’un àtic de Barcelona vam detectar, en la fase d’enderrocs, bigues en mal estat i que algunes zones de la coberta exterior presentaven uralita. Per solucionar el problema vàrem instal·lar reforços estructurals i vàrem aplicar un tractament d’encapsulament per aïllar la uralita. D’aquest projecte també destacar el canvi de la distribució per aconseguir un habitatge més funcional, lluminós i una zona de dia oberta. I per descomptat, el canvi radical de la seva estètica.

De local a habitatge confortable

El repte del proper projecte va ser convertir un local de 100 m2 en un habitatge habitable per a una família amb dos fills. D’un espai buit i amb poca entrada de llum s’ha transformat en un fantàstic pis amb una zona dia molt diàfana i versàtil per gaudir amb família i amics. A les zones laterals s’han ubicat, d’una banda, els dormitoris dels nens, i per l’altre la zona on hi ha el dormitori principal i el bany. Afegir que per al desenvolupament d’aquest projecte s’han tingut de realitzar tots els tràmits necessaris per convertir el local en habitatge.

D’espai semi industrial a un loft habitable

Sens dubte aquest és un dels projectes on el canvi entre l’abans i després ha estat més radical. Es va transformar un espai industrial de gran alçada en un increïble habitatge de 200 m2 de dues plantes: a la planta superior una zona diàfana on hi ha la cuina-menjador i la sala amb una zona chill out; i a la planta inferior totes les habitacions i els banys.

Una bona distribució és la clau

En tots els projectes de Sincro esprémem al màxim els espais. Estudiem la distribució de l’espai interior per aconseguir que l’habitatge sigui més lluminós, funcional, ordenat i confortable. A continuació us compartim alguns projectes amb canvis importants en la distribució.

El primer exemple el trobem en la reforma «Cardenal Cisneros». En aquest projecte es va reformar completament un pis d’aspecte antic, fosc i amb moltes particions. Per treure-li partit a cadascuna de les estances i aconseguir espais més amplis es va modificar completament la distribució de l’habitatge. Es va eliminar un dels dormitoris per a poder albergar en un mateix espai la cuina, el menjador i la sala d’estar; i disposar d’un bany més ampli amb zona de rentat.

En el següent projecte inicialment els clients només feien vida en una part de l’habitatge ja que presentava diversos problemes associats a l’aprofitament dels espais, a la lluminositat, circulació, funcionalitat i al confort, que no ajudava a treure-li tot el seu potencial. A més, presentava un aspecte antiquat. Gràcies a la reforma es va aconseguir una distribució òptima i adaptada a les necessitats del client. I es va optar per l’estil decoratiu escandinau amb un resultat fantàstic.

Continuem amb la reforma d’un pis situat al barri de Sant Gervasi de Barcelona. Inicialment l’habitatge era antic i es trobava en mal estat. Es va canviar la distribució per aconseguir un sol espai obert a les zones més socials: saló, menjador i cuina. I es van reduir metres de rebedor i passadís pel que es va aconseguir ubicar dos banys complets i optimitzar l’espai al màxim en els dormitoris. A nivell decoratiu destacar el sostre en volta catalana que es va restaurar per donar un caràcter especial al saló, aportant-li valor patrimonial i estètic.

El següent treball correspon a un pis del barri de Sarrià. També disposava de poca llum natural i era un pis antiquat en distribució i materials. La solució va ser projectar una zona de dia i de nit ben separades per la qual cosa es van haver de reubicar el dormitori principal i la cuina, i eliminar una de les habitacions per aconseguir dos banys complets i un zona de safareig amb llum i ventilació. També es va crear un petit estudi a la sala de estar per poder guanyar un dormitori més.

Per últim, un pis molt fosc per la manca d’entrada de llum natural ja que la majoria de les habitacions es trobaven a l’interior, disposava de molt espai de passadís i els colors que predominaven eren foscos. Per aconseguir una visibilitat més àmplia i lluminosa es va replantejar un canvi de distribució, que va ser el punt clau de la reforma d’aquest pis. Es va ampliar la cuina deixant-la oberta al saló menjador, i es va optar per un estil més nòrdic donant-li protagonisme al blanc.

Projectes de mobiliari i decoració en pisos d’obra nova

En aquest apartat us volem compartir dos projectes molt semblants, el primer en un habitatge situat al Fòrum de Barcelona, ​​i el segon a Sant Just Desvern. L’objectiu era adequar els pisos d’obra nova que havien adquirit els clients segons les seves necessitats i gustos personals, abans d’iniciar la seva mudança. Per a això vàrem assessorar i ajudar els propietaris a triar els materials, mobles i accessoris decoratius. I ens vàrem encarregar de la seva gestió i instal·lació. A més, també vam realitzar altres actuacions com la substitució dels paviments, treballs de pintura i petites modificacions en la instal·lació elèctrica.

Unir dos pisos per aconseguir un habitatge més gran

Seguim amb una reforma en el qual es van unir dos pisos petits de la mateixa planta per ampliar la superfície de tots els espais a unes proporcions adequades a les necessitats dels clients. Per aconseguir-ho es van tenir en compte tots els condicionants legals i tècnics que comporten aquest tipus d’agregació. Es van transformar completament les parets, sostres i terres, i es van modificar les instal·lacions d’electricitat, fontaneria i climatització per poder aconseguir la distribució més òptima per aprofitar al màxim els espais.

Un altre projecte en que vàrem unir dos habitatges va ser en un pis on vivia una família amb les seves dues filles i que se’ls havia quedat molt petit. Varen tenir l’oportunitat d’adquirir el pis annex, i després de valorar si reformar o comprar un pis d’obra nova van decidir ajuntar-los i reformar-los. Va ser una obra complexa ja en aquest tipus de projectes cal unificar espais, redissenyar les instal·lacions, modificar murs de càrrega i accessos, i anivellar terres i sostres. Com podreu veure a continuació el canvi ha estat substancial.

Habitatges reformats parcialment

Comencem amb la reforma parcial d’una casa de 4 plantes a Viladecans. El propietari volia donar-li un toc més modern i aconseguir un espai més acollidor sense haver de canviar molt la distribució interior, les instal·lacions i els tancaments. Es va reformar completament la cuina, el menjador, dos dels tres banys presents i l’escala. A la resta d’habitacions es va instal·lar un parquet laminat i es va pintar.

En aquest últim projecte un matrimoni volia renovar completament la seva cuina, no només per donar-li un acabat més actual pel que fa a estil i materials, sinó també per aconseguir un espai funcional on cuinar amb comoditat. Es va mantenir la cuina tancada de la resta de l’estança, dotant-la amb mobiliari amb gran espai d’emmagatzematge i un petit menjador.

Cuina moderna despés de ser reformada. sincro

Si estàs pensant en reformar el teu pis no dubtis en omplir el formulari que podràs trobar a la pàgina de contacte. A Sincro et donarem la millor solució per al teu habitatge.

sincroSorprenents 17 abans i després de pisos reformats per Sincro