Reforma Sant Gervasi


Característiques:

  • Situació: Barcelona (Barri de Sant Gervasi)
  • Qui hi viu: una parella
  • Superfície: 98 m2
  • Treballs realitzats: disseny i reforma integral de tot el pis
  • El més destacat: el disseny de la il·luminació. El joc entre la llum directa i indirecta.

Aquest projecte de reforma integral correspon a un pis en el qual mai s’havia fet cap millora fins a la nostra intervenció.

Per adaptar-lo a les necessitats dels nostres clients ha estat necessari una redistribució dels espais. Per a això, s’ha eliminat un envà divisori que ha donat més amplitud a la zona de dia, s’han modificat els envans de la zona dels serveis per optimitzar els espais dels dos banys i de la cuina; i finalment, s’han realitzat 3 obertures en parets de càrrega de l’habitatge pel que ha estat necessari realitzar uns reforços de l’estructura previs a les modificacions.

D’aquesta manera els espais s’han adaptat exactament a la proporció i a les característiques que demanaven els propietaris de l’habitatge.

L’actuació en aquest pis ha estat absolutament integral pel que s’ha elaborat un projecte d’interiorisme ben detallat amb tots els treballs a realitzar: enderrocs, parets, sostres, pladur, fusteria, instal·lacions de llum, calefacció, aigua i sistema d’aire condicionat per conductes, paviments, desguassos, pintura, etc.

A nivell decoratiu s’ha optat per un estil modern i minimalista recorrent a la combinació de colors suaus i fusta per potenciar la calidesa a les estances. Gràcies al mobiliari de línies senzilles, el disseny de la il·luminació i, a la neteja i ordre visual s’ha aconseguit donar elegància i un aire relaxat a la llar.

La cuina és un dels espais més funcionals del pis, ha estat dissenyada en forma d’U amb una barra per a esmorzars i menjars que fa de connexió amb el saló.

Una altra dels espais a destacar, és sens dubte el dormitori tipus suite que inclou vestidor i bany integrat. Per donar resposta a les necessitats d’emmagatzematge s’ha creat un armari sense portes, que ocupa una de les parets de l’habitació, per albergar la roba de la propietària. I per a ell, s’han instal·lat dos petits armaris oberts distribuïts en paral·lel en el pas que dóna accés al bany privat.

toniReforma Sant Gervasi