Reforma integral “Massens”


Característiques:

  • Situació: Barcelona (Barri de Gràcia)
  • Qui hi viu: una família amb la seva mascota Fada
  • Superfície: 60 m2
  • Treballs realitzats: reforma integral d'habitatge
  • El més destacat: la integració de la cuina al pis i el paper pintat del bany amb el patró de fulles de palmeres.

En aquest projecte es va reformar completament el pis de segona mà que havia adquirit la clienta. Els requisits inicials van ser mantenir el nombre de tres habitacions i crear una zona diàfana per a la cuina, menjador i saló.

Per a això s’ha modificat totalment la distribució de l’habitatge. S’ha canviat la ubicació de la cuina, i s’ha eliminat la zona bugaderia per aconseguir un dormitori més ampli. A més, s’ha reduït el passadís i s’han modificat els punts d’accés de totes les habitacions per optimitzar els espais i la circulació.

Després de la reforma, el saló s’ha convertit en una estança diàfana i lluminosa on la cuina i el menjador comparteixen espai amb la zona d’estar. Sens dubte la cuina s’ha convertit en la protagonista de l’habitatge gràcies a la combinació perfecta de la fusta del sobremoble amb el Neolith efecte marbre del taulell, i que harmonitza amb el blanc del mobiliari de la cuina, i amb l’estil nòrdic i minimalista del saló.

Gràcies a la distribució en paral·lel del mobiliari de la cuina s’ha aconseguit un gran espai d’emmagatzematge i s’ha incrementat l’eficiència de treball en reduir els moviments més llargs. Al costat de la cuina que dóna continuïtat al passadís s’han instal·lat unes prestatgeries on albergar accessoris de cuina o de decoració, llibres… i que ha permès trencar amb l’homogeneïtat visual del passadís.

Una altra espai a destacar és el bany, principalment pel contrast dels tons terra que trobem en els revestiments amb el verd del paper pintat amb patrons de fulles de palmera.

Afegir que els armaris dels dormitoris i del rebedor en laminat blanc són del fabricant Tegar Mobel, s’ha instal·lat un sistema de climatització per zonificació Airzone i s’han canviat totes les portes i tancaments exteriors.

sincroReforma integral “Massens”