Tetuán

Reforma de pis amb estil nòrdic i minimalista

Aquest projecte correspon a la reforma d’un pis d’una parella jove, ella de procedència japonesa i ell català, amb un fill de tres anys.

L’habitatge estava completament per reformar i el principal problema que presentava era l’entrada de llum natural, ja que disposava de moltes estances interiors (en concret 4 habitacions), molt espai de passadís i uns revestiments de fusta de colors foscos que no afavorien a la lluminositat del pis.

Un dels canvis més destacables és el canvi de la distribució de les estances, que ha suposat eliminar una de les habitacions existents. S’ha canviat l’emplaçament de la cuina, ampliant-la i obrint-la al saló per aconseguir l’entrada de llum natural i un espai ideal per al gaudi de la família. D’aquesta manera també s’han aconseguit reduir els metres quadrats de passadís, que amb la utilització de portes tipus panell als accessos als dormitoris donen sensació d’amplitud.

Al costat de l’entrada del pis s’ha habilitat un petit espai de despatx, ja que la clienta treballa des de casa. S’ha aconseguit un espai agradable integrat amb la zona de dia sense que perdi l’autonomia que es necessita. A més s’ha optat per un sistema de climatització individual de les estances (tecnologia AIRZONE) per afavorir l’estalvi i l’eficiència energètica.

Un altre punt en el qual els clients van incidir molt era en crear una zona especial de neteja, per la qual cosa s’ha afegit una zona Laundry a la petita galeria inicial.

A nivell decoratiu s’ha escollit un estil bastant nòrdic, sobretot per les pinzellades de fusta clara en mobiliari i el parquet del paviment, donant uns tocs orientals per la simplicitat dels elements, l’ús de colors càlids i suaus, i pel contrast de els materials o dels colors, tal com dicta el Yin i el Yang.

Finalment destaquem algunes de les firmes amb les que hem treballat: el mobiliari de cuina en blanc és de la casa Logos, el taulell de Silestone, aixetes de Franke, i els electrodomèstics de NEFF. El paviment és de parquet laminat del fabricant Meister i el paviment ceràmic que trobem al bany i cuina de Mirage. Les rajoles a les parets del lavabo en forma hexagonal són de Marazzi i els vàters, banyera i el safareig són de Duravit.

Característiques

Reforma de pis amb estil nòrdic i minimalista

Aquest projecte correspon a la reforma d’un pis d’una parella jove, ella de procedència japonesa i ell català, amb un fill de tres anys.

L’habitatge estava completament per reformar i el principal problema que presentava era l’entrada de llum natural, ja que disposava de moltes estances interiors (en concret 4 habitacions), molt espai de passadís i uns revestiments de fusta de colors foscos que no afavorien a la lluminositat del pis.

Un dels canvis més destacables és el canvi de la distribució de les estances, que ha suposat eliminar una de les habitacions existents. S’ha canviat l’emplaçament de la cuina, ampliant-la i obrint-la al saló per aconseguir l’entrada de llum natural i un espai ideal per al gaudi de la família. D’aquesta manera també s’han aconseguit reduir els metres quadrats de passadís, que amb la utilització de portes tipus panell als accessos als dormitoris donen sensació d’amplitud.

Al costat de l’entrada del pis s’ha habilitat un petit espai de despatx, ja que la clienta treballa des de casa. S’ha aconseguit un espai agradable integrat amb la zona de dia sense que perdi l’autonomia que es necessita. A més s’ha optat per un sistema de climatització individual de les estances (tecnologia AIRZONE) per afavorir l’estalvi i l’eficiència energètica.

Un altre punt en el qual els clients van incidir molt era en crear una zona especial de neteja, per la qual cosa s’ha afegit una zona Laundry a la petita galeria inicial.

A nivell decoratiu s’ha escollit un estil bastant nòrdic, sobretot per les pinzellades de fusta clara en mobiliari i el parquet del paviment, donant uns tocs orientals per la simplicitat dels elements, l’ús de colors càlids i suaus, i pel contrast de els materials o dels colors, tal com dicta el Yin i el Yang.

Finalment destaquem algunes de les firmes amb les que hem treballat: el mobiliari de cuina en blanc és de la casa Logos, el taulell de Silestone, aixetes de Franke, i els electrodomèstics de NEFF. El paviment és de parquet laminat del fabricant Meister i el paviment ceràmic que trobem al bany i cuina de Mirage. Les rajoles a les parets del lavabo en forma hexagonal són de Marazzi i els vàters, banyera i el safareig són de Duravit.

Abans i després

Altres projectes relacionats

Rocafort

Marina

Diagonal