Reforma “English Doctor”


Características:

  • Situació: Barcelona (Barri La Vila Olímpica del Poblenou)
  • Actividad: Mèdica
  • Superfície: 65 m2
  • Treballs realitzats: Redisseny i reforma del centre mèdic English Doctor.
  • El més destacat: La funcionalitat i lluminositat de l'espai, i el toc britànic en la decoració.

En aquest projecte hem dissenyat el nou local del centre mèdic “English Doctor”. Un centre que ofereix serveis mèdics a persones de parla anglesa a Barcelona.

L’objectiu inicial era transmetre l’essència de la companyia a través del disseny de l’espai, i millorar la distribució i les prestacions del local on es trobaven anteriorment.

Amb la reforma s’ha aconseguit una distribució funcional on poder realitzar el treball d’una manera còmoda, optimitzant al màxim els metres disponibles i la disponibilitat de llum natural.

S’ha optat per una decoració senzilla i elegant per crear una imatge atractiva que ofereixi confiança i convidi a entrar, i perquè els pacients se sentin a gust. Per transmetre la marca al disseny interior s’han incorporat alguns elements relacionats amb l’estil britànic. Com el color vermell corporatiu (sense ser agressiu) present en la senyalització, elements gràfics i llums; les motllures del mobiliari i dels sòcols; o el parquet fosc i el disseny de les rajoles del bany que recorden les antigues cases colonials.

Per a la seva major identificació, a l’entrada s’ha instal·lat un cartell lluminós i vinils informatius que alhora proporcionen privacitat sense perdre lluminositat.

 

Fotografies: Irene Diaz

sincroReforma “English Doctor”