Reforma “Navas de Tolosa”


Característiques:

  • Situació: Barcelona (Barri Navas)
  • Qui hi viu: Una parella amb la seva filla
  • Superfície: 120 m2
  • Treballs realitzats: reforma de la cuina i dels 2 banys, parquet, pintura i restauració d'armaris.
  • El més destacat: Reformar un pis de segona mà per treure-li el màxim partit als metres, guanyar funcionalitat i millorar la seva estètica.

En aquest projecte vàrem reformar l’habitatge de segona mà que acabaven d’adquirir els clients. Per guanyar funcionalitat, confort i personalització es van reformar completament la cuina i els dos banys, i a la resta de l’immoble es van realitzar altres actuacions més petites: instal·lació del parquet, millora de les instal·lacions, treballs de pintura, esmaltat de portes i armaris, l’adequació del dormitori infantil, etc.

Obrir la cuina al saló ha estat un dels canvis més significatius. D’aquesta manera s’ha incrementat considerablement l’entrada de llum natural, i permet interactuar millor amb les persones que es troben al saló mentres es cuina.

S’ha optat per una cuina d’estil modern i de línies simples. Gràcies el color blanc que predomina en aquesta estança s’ha aconseguit incrementar la sensació d’amplitud. Amb l’acabat de fusta del moble sobre taulell s’ha aconseguit donar més calidesa a l’ambient. I amb el gris del taulell i el negre present en els tiradors, electrodomèstics i estructures del mobiliari del menjador s’ha trencat la monotonia dels colors neutres de la cuina.

A l’accés de la cuina s’ha instal·lat una taula alta amb tamborets, fent de connector entre la cuina i el saló. Un espai ideal per àpats més informals o per xerrar amb família i amics mentre s’està cuinant.

Els dos banys presenten una estètica molt similar. En tots dos s’han utilitzat colors neutres (blanc, grisos i beix) i un moble de bany de la firma Unibaño en acabat de fusta. Cal destacar les dues fornícules construïdes en el bany més petit per incrementar l’espai d’emmagatzematge i el revestiment ceràmic amb relleu del fabricant Saloni instal·lat a les dutxes.

Abans i després

sincroReforma “Navas de Tolosa”