Reforma parcial Aragó


Característiques

  • Situació: Barcelona (Barri El Clot)
  • Qui hi viu: Una família amb els seus fills.
  • Superfície: 35 m2 d'espai reformat.
  • Treballs realitzats: S'ha reformat la zona de dia: cuina, menjador i saló.
  • El més destacat: Obrir la cuina al saló per guanyar metres i llum al pis

Aquest projecte es tracta d’una reforma parcial d’un pis situat al barri del Clot de Barcelona. En concret s’ha transformat la distribució de la zona de dia per aconseguir una zona diàfana que integrés la cuina amb la sala de estar – menjador.

De tots els treballs realitzats, destacar la cuina que s’ha reformat completament. Una cuina moderna minimalista distribuïda de manera lineal en una la parets de l’espai. Per al moble de la cuina s’ha utilitzat un material estratificat d’última generació en blanc mat, donant una gran sensació de lluminositat i elegància; i per a la fogons s’ha instal·lat un Neolith Artic White, un material molt resistent i fàcil de netejar.

La cuina disposa d’armaris amb gran espai per a l’emmagatzematge i per integrar els electrodomèstics. I com que els clients són aficionats a cuinar s’ha equipat la cuina amb una placa de gas de 5 fogons i una potent campana extractora.

El menjador es troba en una de les cantonades de l’estança i davant d’un gran finestral que permet l’entrada de llum natural, i al costat se situa la zona de TV. Per seguir amb l’estil de la cuina s’ha triat un mobiliari modern de color blanc. I per aconseguir un contrast cromàtic amb el blanc predominant de la sala s’ha instal·lat un parquet de fusta natural de noguera.

Per al disseny de la il·luminació s’ha reformat tot el sostre i s’han integrat les lluminàries led per seguir amb el disseny minimalista del pis. Gràcies a la il·luminació indirecta s’ha pogut crear un ambient més personalitzat.

toniReforma parcial Aragó