Reforma integral El Putxet


Característiques:

  • Situació: Barcelona (Barrio Putxet i el Farró)
  • Qui hi viu: Una parella
  • Superfície: 85 m2
  • Treballs realitzats: S'ha reformat tot el pis. La zona de dia: cuina, menjador-saló, despatx i terrassa; I la zona de nit: un dormitori i dos banys.
  • El més destacat: Dissenyar un cuina moderna i funcional; i l'increment de l'espai d'emmagatzematge de l'habitatge.

Aquesta és una reforma integral d’un pis situat al barri de Sant Gervasi de Barcelona. La intenció del client era transformar un pis molt antic a un de més modern i amb més espai d’emmagatzematge.

A nivell estètic s’ha optat pels colors neutres càlids a les parets i sostres; i s’ha aconseguit un contrast atractiu amb el marró del parquet del sòl. En alguna de les parets s’han utilitzat vinils i revestiments decoratius per dinamitzar la decoració com en el cas del rebedor i vestuari. I s’ha dotat el pis amb mobiliari fet a mida i lacat en blanc destinat a l’emmagatzematge.

S’ha dissenyat una cuina semioberta al menjador i saló per guanyar més espai i assegurar la màxima funcionalitats. En una part trobem, amb dos fronts paral·lels, les zones d’aigües, cocció i emmagatzematge, i una petita barra amb dos tamborets per a esmorzars o menjars. Al davant, en una tercera paret, trobem armaris columna amb electrodomèstics integrats. Pel paviment s’ha utilitzat hidràulics d’imitació modernista per trencar amb el minimalisme de la cuina.

Del saló destacar la xemeneia de gas integrada a la paret sota el televisor. I la decoració final i la resta de mobiliari de l’habitatge ha estat realitzada pel client.

toniReforma integral El Putxet