Reforma integral General Manso


Característiques:

  • Situació: Cornellà de Llobregat
  • Qui hi viu: Una família amb els seus fills
  • Superfície: 75 m2
  • Treballs realitzats: S'ha reformat tot: cuina, saló-menjador, bany, dormitori tipus suite, habitació infantil i bugaderia.
  • El més destacat: Redistribució total del pis

Aquest projecte es tracta d’una reforma integral d’un pis situat al barri de la Riera a Cornellà de Llobregat. De tots els treballs realitzats, destacar el canvi de la distribució dels espais. Amb la reforma s’ha aconseguit una zona que integra la cuina amb el saló-menjador-estudi, dos dormitoris amb entrada directa de llum natural, un bany més gran i una bugaderia.

La cuina és la protagonista de l’habitatge, es va optar per una cuina moderna amb península oberta al saló-menjador, i a l’estudi, en aquest cas separat amb unes portes corredisses de vidre amb un vinil personalitzat igual que el llum del rebedor. Per al moble de la cuina s’ha utilitzat un material estratificat brillant de color negre negre juntament amb fusta rexapada de zebrano, donant una gran sensació d’elegància; i per a la fogons s’ha instal·lat un granit natural de Naturamia, instal·lat també en el muret.

La cuina disposa d’armaris amb gran espai per a l’emmagatzematge i per integrar els electrodomèstics. Com els clients són aficionats a cuinar s’ha equipat la cuina amb plaques de dòmino de gas, una planxa grill i una potent campana d’illa extractora.

El menjador es troba separat de la cuina amb un moble fet a mida, on trobem una il·luminació indirecta que incideix sobre unes escultures en ferro DeCastelli, en acabat estratificat color ivori (igual que el sofà) i combinat amb els calaixos en material de rexapat de zebrano. En aquest frontal s’ubica la zona de TV i emmagatzematge d’equips Wifi, etc. Pel paviment, com a la resta del pis, s’ha instal·lat un parquet de fusta natural de roure oliat.

El bany principal s’ha ubicat on hi havia l’antiga cuina. S’han utilitzat colors foscos, per aconseguir un bany sofisticat i modern, exercint un contrast potent amb el blanc del sostre i dels sanitaris.

Amb la recuperació dels sostres originals de volta i la fusteria lacada blanca motllurada s’ha volgut accentuar l’estil evocador de la finca. I s’ha volgut combinar l’estil clàssic amb elements més moderns, per exemple en els radiadors de la calefacció, tots de Runtal en color negre.

toniReforma integral General Manso