Reforma cocina Aragó


Característiques:

  • Situació: Barcelona (Barri El Clot)
  • Qui hi viu: Matrimoni amb dos fills
  • Superfície: cuina de 12 m2
  • Treballs realitzats: S'ha reformat la cuina completament
  • El més destacat: Crear un espai lluminós i contemporani

En aquest projecte els clients volien transformar la seva cuina antiga per una de més moderna, confortable i funcional.

Per a la renovació s’ha mantingut la cuina tancada de la resta del pis, i s’ha suprimit el passaplats que comunicava al menjador pel poc ús que se li donava.

La cuina es dibuixa en dos mòduls: a la zona d’accés trobem, en parets paral·leles, armaris columna de la marca Rekker que serveixen per a l’emmagatzematge, i integrar els electrodomèstics, en aquest cas del fabricant Neff. Després trobem la zona de treball formada per la zona de focs i aigües, i més espai per a l’emmagatzematge. Per als fogons s’ha instal·lat un taulell Neolith Artic White, un material molt resistent i fàcil de netejar.

El color principal escollit ha estat el blanc, que el trobem tant a les parets i sostre com en el mobiliari, amb l’objectiu de guanyar lluminositat i amplitud, a part de donar-li un toc nou i molt atractiu. S’ha optat per un paviment de color gris fosc per crear contrast. També s’ha inclòs una barra de cuina de fusta realitzada a mida per donar calidesa i personalitat a l’espai.

Es tracta d’una cuina molt lluminosa gràcies al gran finestral de què disposa. A més en la reforma s’ha ampliat el pas d’accés i s’ha instal·lat una porta de vidre translúcida per potenciar la il·luminació natural a la resta de l’habitatge.

toniReforma cocina Aragó