Reforma casa Canet de Mar


  • Situació: Canet de Mar (Maresme)
  • Qui hi viu: una família russa amb tres fills
  • Superfície: 3 plantes amb un total de 334 m2
  • Treballs realitzats: disseny i reforma integral de tota la casa
  • El més destacat: introduir en el disseny tocs d'estil rus per satisfer els gustos del client

Aquest és un projecte d’una reforma integral d’una casa ubicada a la població de Canet de Mar. L’habitatge disposa de 3 plantes distribuïdes de la següent manera: la planta baixa que fa 91 m2, és on hi ha l’accés a l’habitatge i hi trobem el rebedor amb el saló, la cuina, un despatx i un lavabo; a la primera planta, amb 77 m2, estan distribuïts en  3 dormitoris, un bany, i una suite amb vestidor i bany; finalment, hi ha un soterrani de grans proporcions, de 166 m2, que acull una sala polivalent (de jocs, espai multimèdia) amb accés al jardí i piscina, un dormitori de convidats amb el seu propi bany, la sala de màquines de la piscina que també serveix com a magatzem, una estança destinada a safareig, la sauna amb una gran dutxa, i finalment una altra sala destinada al relax.

En aquesta casa hi viu una família d’origen rus amb els seus tres fills i eventualment s’allotgen els pares d’ella. La intenció d’aquests clients era transformar la totalitat del disseny interior de la casa, que era de nova construcció, per adaptar-la a les seves necessitats i que fos més d’acord als seus gustos. Seguint la proposta dels dissenyadors Carolina Luzón i Luis Ruíz, els clients van poder aportar les seves idees i gustos personals per completar el projecte. D’aquesta manera es va aconseguir un disseny modern i funcional per a les necessitats, gustos i costums d’aquesta família. Un dels reptes dels interioristes ha estat realitzar aquest projecte a distància entre Barcelona i Moscou, on vivia la família en aquell moment.

Finalment, l’estil que si li ha donat a aquesta casa es podria qualificar com a modern i actual, amb certs tocs romàntics, que es veuen reflectits en l’elecció dels sofàs o en el mosaic que decora la xemeneia. Aquesta preferència del client pels materials nobles també queda reflectida amb la utilització de fusta massissa que es veu en abundància en tot el projecte.

Un cop els clients ja s’havien instal·lat, es van fer reformes per reduir el pàrquing de dues a una plaça per poder incorporar una zona de gimnàs a l’habitatge.

toniReforma casa Canet de Mar